andriusza1 Napisano Czerwiec 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 27, 2005 Witam, moze mi ktos to wytlumaczyc? W FC3 byla/jest gra wesnoth prawdopodobnie ver 0.82 w FC4 ver 0.85 i tu dziwko mnie zlapalo bo w tej starszej wersji, pierwsza misja byla po Polsku, a w v 0.85 juz nie ? To co ktos sie w rozwoju tlumaczenia cofa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemk Napisano Czerwiec 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 28, 2005 to ja podczepie sie pod temat.. Jak oceniacie te gre? Pare razy juz sobie ja poinstalowalem, ale jakos nie mialem weny zeby zaczac grac Tak wiec, czy to jest fajna giera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nilo Napisano Czerwiec 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 28, 2005 Gram w nia chyba od wersji 0.6.99 i nadal twierdze ze jest to jedna z lepszych gier jakie mialem okazje poznac. Fakt, grafika nie jest jakas zabojcza w dobie dzisiejszych gier, ale ma swoj smaczek i jest.. no ladna po prostu. Ciekawe kampanie, setki map, multiplayer, wciaz rozwijane scenariusze i kampanie przez graczy.. po prostu mniam jak dla mnie. Dodam jeszcze roznorodnosc jednostek, taktyke jako wazny element gry (a nie idz i rab i najwazniejsze - ta gra ciezko sie znudzic... Oczywiscie, jakims fanatykom RTS'ow, ktorzy nie pamietaja Panzer General'a gra moze sie wydawac dziwna Ale ja zdecydowanie polecam na dlugie i nudne wieczory i poranki A wersja teraz jest 0.9.2 aktualna bodajze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Czerwiec 28, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 28, 2005 No tak ale w repozytoriach fedorki jest wersja 0.85 i tylko menu po polsku, ciekawe czemu kiedy starsza wersja byla bardziej spolszczona, a to fakt jest nowsza wersja, ale ona to juz calkiem jest po angielsku, a co do samej gry to jest super → nie wazne grafika wazna grywalnosc mi sie bardzo ona podoba, fajnie by bylo gdyby byla bardziej po Polsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Czerwiec 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 28, 2005 a to fakt jest nowsza wersja, ale ona to juz calkiem jest po angielsku Ja mam tę nową (0.9.2-1) i mam po polsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Czerwiec 29, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 29, 2005 @lszk jak to zrobiles? Bo ja sciaglem ze strony gdzie jest wesnoth najnowsza wersje, skompilowalem i mialem wybor j. polskiego, ale nie wlaczal sie Moze powiedziec jak to zrobiles i skad sciagles? Prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Czerwiec 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 29, 2005 Ja instalowałem przez apt, ale na Debianie Sorki, powinienem to chyba napisać w tamtym poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Czerwiec 29, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 29, 2005 a no wlasnie bo mi chodzi o Fedorke ze nowa fedora → nowy wesnoth i sie cofnął w tlumaczeniu @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Ściaglem sobie (o dziwo) wersje 9.3 z oryginalnego serwera i mam polowe gry przetlumaczonej, a z repo fedory po angielsku - jak dla mnie smieszna jest taka sytuacja. Fakt ze gra ta na poziomie amator to chyba musi byc profesjonalista zeby ją przejsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi