Yuo Napisano Czerwiec 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 30, 2005 jak w temacie. Chodzi mi o liste pakietów niepotrzebnie wgrywanych przy instalacji, plików, które można usunąć (są niepotrzebne, a zajmują sporo miejsca). chcę zrobić na podstawie FC4 zrobić dystrybucję Live-CD, tylko 2,2GB to trochę za dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Czerwiec 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 30, 2005 Niepotrzebnie wgrywanych przy instalacji? Przecież instalując wybierasz sobie co chcesz a czego nie To zależy od konkretnego usera... Ja polecałbym wyrzucić pakiety kde*... A jeśli bez radykalizmów to powybieraj po jednej - dwóch pozycji z sieci, multimediów etc etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Czerwiec 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 30, 2005 możesz wywalić KDE, Gnome a na ich miejsce zainstalować fluxboxa i jeszcze możesz wywalić OOo jeśli nie używasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Lipiec 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 1, 2005 http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...l=apt-get+clean moze sie przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi