Dev Napisano Lipiec 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 8, 2005 Eeee mi tak coś się wydaje że Fedajkin to tak dużo pisze tylko po to, żeby jak najszybciej zdobyć tytuł experta Po czym wnioskujesz tak ? Toż tytuł nie daje niczego .. prócz "podpisu" wiedza się liczy, mój Młody Padewanie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Lipiec 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 8, 2005 Czy we Fluxbox'ie można stosować upiększenia? Czy jest możliwość ścianięcia takiej paczuszki i step-by-step wrzucenia jej na desktop? Jeżeli masz odpowiednie biblioteki z kde i/lub gnome, to możesz bez problemu zastosować superkarambe i gdesklets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Lipiec 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 8, 2005 Moim skromnym zdaniem używanie we Fluxie superkaramby czy gdesklets jest po prostu profanacją Nie po to powstało takie cudowne środowisko graficzne żeby przenosić na nie fajerwerki z wielorybów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Lipiec 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 8, 2005 GkrellM i Torsmo to do fluxboxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Lipiec 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 8, 2005 Jak wyżej (chociaż bardziej torsmo:) ) + root-tail i ewentualnie (dla ikonowców) idesk... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.misha. Napisano Lipiec 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 8, 2005 kde 3.4 lepsze niz gnome 2.10 gnome kusi spojnoscia i prostota, ale w codziennej, intensywnej pracy KDE lepiej sie sprawdza. dodatkowo krusader przechyla szale zwycieztwa pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokos Napisano Lipiec 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 9, 2005 gnome kusi spojnoscia i prostota Racja. ale w codziennej, intensywnej pracy KDE lepiej sie sprawdza. dodatkowo krusader przechyla szale zwycieztwa A może coś konkretnego powiesz? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fedajkin Napisano Lipiec 10, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 10, 2005 Eeee mi tak coś się wydaje że Fedajkin to tak dużo pisze tylko po to, żeby jak najszybciej zdobyć tytuł experta Czy tobie zalezy na podpisie czy na wiedzy zdobytej? Mozna byc ekspertem teoretykiem i ekspertem praktykiem, ja wole to drugie nie wiem jak ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Lipiec 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 10, 2005 Ja pracuje w gnome i nie przeszkadza mi to do korzystania z krusadera lub kadu W KDE się źle czuje chociaż zdaje się być rzeczywiście szybszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cHawk Napisano Sierpień 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 4, 2005 ja od początku (_linuxa_ → Linuksa) ORT miałem GNOME i nie wiedziałem co sie dzieje nie mialem zielonego pojecia co to linux....ale przyjemnie bylo go poznawac od strony GNOME, później się dowiedziałem ze mam takie cos jak KDE (o czym nie chce nawet słyszeć, bo mam złe wspomnienia) ...dla mnie GNOME jest stabilne, nie zawiódł mnie jeszcze , wszystko jest uporządkowane i (_wogóle_ → w ogóle) ORT, w KDE jest napstrykane, nawalone, nadaje sie tylko do wrzucania kolejnych smieci z czego 1/4 tych smieci mi nie działała... GNOME może jest troche trudniejszy ale KDE mi sie znudzilo...jeszcze nie widzialem fluxboxa, ale czas na zmiany ...spróbuj wszystkiego i zostań przy tym co jest proste i ma FULL możliwości...jak dotąd GNOME rządzi !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi