FC_user Napisano Lipiec 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 8, 2005 Mam drukarkę HP Deskjet 3745, którą kudzu chce usunąć przy starcie systemu. Nie wiem dlaczego tak się dzieje i jak temu zaradzić. W systemie (FC3 ) ta drukarka sprawuje się całkiem dobrze. Proszę o pomoc, bo to staje się uciążliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Lipiec 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 8, 2005 To małe niedopatrzenie w kudzu. Chce ją usuać za kazdym razem gdy jest wyłączona (bo jej nie wykrywa). Teroretycznie po wybraniu opcji zachowaj konfigurację kudzu powinien odpuścić ale nie. Ja rozwiązałem problem wyłączając kudzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FC_user Napisano Lipiec 8, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 8, 2005 Co najciekawsze, że ja włączam ją przed każdym uruchomieniem systemu, a mimo to tak się często dzieje (czasami kudzu jest mniej aktywny i nie rozrabia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi