spyro Napisano Lipiec 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 10, 2005 witam mam pytanie tak jak w temacie jak zmusić ten program do odwarzania mp3 nie wiem czy mi jest potrzebna jakaś dodatkowa paczka czy co pomóżcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faust_ Napisano Lipiec 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 10, 2005 Może po prostu zacznij uzywac xmms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Lipiec 10, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 10, 2005 używam xmms'a ale przeglądając to forum natknołem się na kilka postów w których userzy zachwalali amaroka więc chciałem ten program przetestować (może przypadłby mi do gustu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Lipiec 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 10, 2005 Doinstalować gstreamer-plugins-mp3 i używac gstreamera jako system dźwięku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stef Napisano Lipiec 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 10, 2005 Doinstalować gstreamer-plugins-mp3 i używac gstreamera jako system dźwięku. A ja wole w AmoroK jako system dźwieku uzywać xine Stef Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zygmunt Napisano Lipiec 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 10, 2005 eeee rpm.pbone.net lub znajdź na serwerach ftp livny kde-multimedia-extras i wgraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Lipiec 10, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 10, 2005 dzięki za odpowiedzi, ale ten cały amarok mi nie podchodzi ponieważ jak włączeżeby powtarzało jedną piosenke to ona się włącza ale tak jakby w zaszybkim tempie i sie troche przycina chyba wruce do xmmsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stef Napisano Lipiec 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 11, 2005 Ja tak nie mam więc chyba coś u Ciebie.. może cos nie tak z systemem dźwięku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Lipiec 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 11, 2005 coś z wtyczką wyjścia prawdopodobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi