czatman Napisano Lipiec 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 11, 2005 wie ktos moze jakie fc4 ma wbudowane sterowniki?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Lipiec 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 11, 2005 hehehe dobre pytanie. Biorac pod uwagę fakt że odpowiedź zajeła by niebagatelnie dużo miejsca. Moze sprecyzuj o co ci chodzi bo ogólnie to zajrzyj sobie do dokumentacji kernela i zobacz co on potrafi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czatman Napisano Lipiec 11, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 11, 2005 musicie mi wybaczyć to że się pytam ale jest to mój pierwszy w życiu (_linuks_ → Linux) ORT więc kto pyta nie błądzi. Chodzi mi o sterowniki do płyty głównej ASUS-a i do grafiki Radeona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Lipiec 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 11, 2005 Do radeona, to sterowniki są dostarczane osobno. Więcej na forum i w faq. Z płytą powinno być dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi