mysio Napisano Lipiec 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 20, 2005 Czy ktoś ma działającego Flash na FC 4 x86_64. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soruk Napisano Lipiec 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 20, 2005 Macromedia nie udostepnila jak na razie FlashPlayer dla PC 64 bitowych. Tak wiec Flash nie dziala na (_linuxie_ → Linuksie) ORT na maszynie x86_64. Moze jak bys mial zainstalowana wersje x86 (32 bity) to moze by sie dalo wainstalowac) A M$ Windows nie ma wersji pod 64 bity tak wiec tam dziaka FlashPlayer na 32 bitach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Lipiec 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 20, 2005 Musisz zainstaklować 32 bitowego firefoxa (i 4 potrzebne mu pakietu) i wtedy 32 bitowego flash playera. Drugim rozwiązaniem jest zainstalowanie GPLflasha który jest w trakcie rozwoju no ale juz w jakiś sposób działa. A M$ Windows nie ma wersji pod 64 bity tak wiec tam dziaka FlashPlayer na 32 bitach.Tak się dziwnie składa że jest Windows XP 64-bit edition i ja właśnie takowego posiadam. Problem jest tma rozwiązany w taki sposób że sa dwie wersje explorera, jedna 32 a druga 64 bitowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hadron Napisano Lipiec 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 21, 2005 Nie wiem czy to dobre miejsce na pytanie , ale ... Czy na FC4 x86_64 beda dzialaly programy 32 bitowe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Lipiec 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 21, 2005 Jeśli spełnisz im zaleznosci 32 bitowe to tak. oznacza to że oprócz 64 bitowych programów musisz mieć siatkę 32 bitowych. Ja w tym momencie uzywam 32 bitowej superkaramby i firefoxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillys Napisano Lipiec 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 21, 2005 osobiście twierdze, że można przebudować ze źródeł pakiety rpm. powinno wtedy być ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Lipiec 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 21, 2005 to życzę powodzenia z przbudowywaniem flashplayera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi