vanbastek Napisano Sierpień 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 1, 2005 Jak w temacie. Szukam takiego, możecie mi coś polecić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Sierpień 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 1, 2005 kate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vanbastek Napisano Sierpień 1, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 1, 2005 (edytowane) kate A to jest składnik KDE? Ja go nie instalowałem, szukam samego kate, ale nie mogę znaleźć. Wie ktoś skąd to pobrać? 2) Znalazłem rpm, ale mam niespełnione zależności i z tego co widzę to bez KDE to nie ruszy Zna ktos coś mniej "zależnego" Edytowane Sierpień 1, 2005 przez vanbastek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Sierpień 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 1, 2005 A vim nie koduje w unicode? Ew. były jeszcze na forum (po nickach autorów): The Structorr, The Structorr, mynus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vanbastek Napisano Sierpień 1, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 1, 2005 A vim nie koduje w unicode? Ew. były jeszcze na forum (po nickach autorów): The Structorr, The Structorr, mynus vim pewno koduje, ale wolałem cos wygodniejszego - no i mam: gEdit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Sierpień 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 2, 2005 vim pewno koduje, ale wolałem cos wygodniejszego uuu vim jest bardzo wygodny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Sierpień 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 5, 2005 jak masz KDE to możesz używac kwrite jak jesteś bardzo uparty to możesz używać bluefish'a (wiem że nie do tego został stworzony) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Sierpień 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 6, 2005 Z postów vanbastka wynika, że ma on GNOME, więc najlepszym wyborem dla niego będzie jednak gedit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vanbastek Napisano Wrzesień 5, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 5, 2005 Teraz to ja nie mam ani GNOME ani KDE Co do edytora to znalazłem SciTE. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi