lszk Napisano Sierpień 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 2, 2005 Właśnie z przerażeniem zauważyłem, że zawartość /var wynosi dokładnie 339 mega. I teraz, czy wchodząc bezpośrednio do /var można stamtąd wszystko normalnie wyrzucić, czy należy czyścić każdy katalog osobno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Sierpień 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 2, 2005 Można bezpośrednio, to żaden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Sierpień 12, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 12, 2005 Moze to i zaden problem, ale nie o 2-giej w nocy Przynajmniej teraz bede mial nauczke na przyszlosc, aby o takiej godzinie nie grzebac za bardzo w kompie :/ Hehe trzeba sie geniuszem urodzic, bo ja sobie wyczyscilem CALY katalog /var A teraz wlaczam kompa i nawet X'sy sie nie chcialy wlaczyc, ledwo mi sie udalo apta odpalic No dobra zdarza sie. Jakos sobie poradze Ale takie pytanie, kto wie, jak odbudowac/przebudowac baze pakietow deb :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Sierpień 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 12, 2005 lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Sierpień 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 12, 2005 Spytam się kuzyna, on używa Debiana i w szutboxie mogę Ci napisać, jeżeli będzie wiedział Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Sierpień 12, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 12, 2005 Bylbym wdzieczny, bo tego nigdzie w necie znalezc nie potrafie, a nie bede robil formata, jak mi ktos polecil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi