@Kamills Napisano Sierpień 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 10, 2005 Mam problem biore reczne formatowanie dysk druidem wszystko idzie dobrze zaczyna sie instalacja i pokazuje błąd co trzeba zrobić daje jej 40 gb i 512 swap mam Intel Celeron 2,2GHz 512 mbram Dysk 120 mam też winde nagrywarka cd r+rw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faust_ Napisano Sierpień 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 10, 2005 Moze sprobuj jeszcze raz odpalic instalke. Ja tez to mialem jak instalowel fedorke u kumpla. Pokazalo ze cos nie tak ze swapem, ale odpalilem jeszcze raz sformatowalem swapa i poszlo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avogadro Napisano Sierpień 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 10, 2005 A jaki to błąd? Ja tez miałem problem w tym samym miejscu i pisał coś o LBA to włączyłem to dla dysków jako domyślne w biosie i pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Sierpień 14, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 14, 2005 Pisało że błąd z formatowaniem odpaliłem 5 razy i niepomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Sierpień 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 25, 2005 Pisało że błąd z formatowaniem odpaliłem 5 razy i niepomogło usuwales i jeszcze raz tworzyles partycje? ja mialem podobny problem na Fedorze Core 4 x86_64 (dopiero za 2 razem zaskoczylo, a FC zainstalowala sie dopiero za 4 razem bo nastepne dwa razy pokazywal sie komunikat ze nie mam wystarczajaco duzo miejsca zeby zainstalowac system :/ - kolejne restarty i zaznaczanie formatowania w druidzie pomoglo) PS. co ciekawe instalowalem system na 4 identycznych kompach i na pozostalych 3 poszlo bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi