Patt Napisano Sierpień 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 12, 2005 Czy wiecie czemu ostatnio (tzn. na pewno od 2 dni) nie mozna wejsc na strone kadu (www.kadu.net) ? Pozdrawiam... Patt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Sierpień 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 12, 2005 Było jakiś czas temu info, iż trwają jakieś tam prace na serverze. Ale z tego co pamiętam download był dostępny cały czas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patt Napisano Sierpień 12, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 12, 2005 niestety teraz chyba wszystko wylaczyli... a tak przy okazji... jaka jest aktualnie najnowsza wersja kadu (0.4.1) ? i jeszcze jedno... czy znacie jakas wtyczke, umozliwiajaca posiadanie wiecej niz jedno konto (ale wolalbym sie obejsc bez Kadu Pro) ? Pozdrawiam... Patt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Sierpień 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 12, 2005 O ile mi wiadomo, to te nowe kadu obsłuyguje wiele kont - ale nie jestem pewien. Jeżli nie to są na pewno jakieś wtyczki, ale to by trza na stronke luknąć(która nie działa) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faust_ Napisano Sierpień 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 12, 2005 Na stronce jest jeden skrypt ktory uruchamia dodatkowa sesje kadu. Wszytko jest ladnie opisane. Niestety nie moge wkeic Xi skrypta, bo obecnie nie mam fedorki na kompie¨. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patt Napisano Sierpień 12, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 12, 2005 O ile mi wiadomo, to te nowe kadu obsłuyguje wiele kont ...a czy wiesz moze, czy jest to wejsja 0.4.1, czy jeszcze jakas nowsza ? Na stronce jest jeden skrypt ktory uruchamia dodatkowa sesje kadu. Wszytko jest ladnie opisane. Niestety nie moge wkeic Xi skrypta, bo obecnie nie mam fedorki na kompie¨. jak bedziesz miec w najblizszym czasie dostep do fc, to bede wdzieczny za udostepnienie Pozdrawiam... Patt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi