Froger91 Napisano Sierpień 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 18, 2005 Witam!! Mam pytanie jak skonfigurowac cedege by dobrze dzialala? Instalacja zawsze przebiega dobrze ale gdy uruchamiam gre albo strasznie sie tnie choc niepowinna bo instalowalme ja wczesniej na windzie albo jakies blendy wyskakuja cos z terminalem czy cos takiego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Sierpień 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 18, 2005 Mi zawsze na domyślnych ustawieniach dobrze działa. strasznie sie tnie Stery do grafy instalowałeś :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Sierpień 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 18, 2005 Przede wszystkim: na Cededze dużo gier działających w środowisku Direct3D się tnie, mimo, że na Windowsie działają dobrze. Zdecydowanie lepiej sprawuje się w tym programie OpenGL, ale to akurat nie jest dziwne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Sierpień 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 19, 2005 Do konfiguracji cedegi Point2Play rzecz jasna - no wiem wiem przeciez za to trzeba zaplacic. W takim wypadku jest i alternatywa --->> greapvine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi