papa Napisano Sierpień 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 19, 2005 Wiem ze istnieje mozliwosc przerabiana plików torrent tak aby np. śćiągneło sie 700 mb a na kontach ( Polishtracker, TorrentLeech, Torrent Bytes i Filelist ) pisało by zero pobranych !! To jest zawaliste bo jak wiecie na takich torrentach co wymieniłem trzeba miec dobre ratio i trzeba wysyłać a ja mam neostrade 512/128 i jak bym wiedział jak pobierac bez naliczania to nie musiał by seedować ( wysyłać ) Jesli ktos wie jak to zrobic to prosze niech napisze... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Sierpień 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 19, 2005 nie piszcie, wiecej osob bedzie tak robic to torrent umrze... PS. ja mam najtansza neostrade, wiec IMO polaczenie z netem nie jest usprawiedliwieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Sierpień 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 19, 2005 Jeśli juz kozystasz z sieci P2P to akceptujesz ich zasady. Jesli nie to nikt ci nie kaze z nich (_kożystać_ → korzystać) ORT. Cholerne pijawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi