Yves lukas Napisano Sierpień 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2005 Kurcze....wiecie co...kiedy szła instalacja Fedora core 4 ....kazał mi wybrać ustawienia sieciowe ble ble i tp itd....i napis sie pojawil pozniej juz mozesz bezpiecznie zrestartowac swoj system ...no to go zrestartowałem i wrócił mi do punktu wyjścia....wiec co teraz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asasyn Napisano Sierpień 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2005 A ustawiałeś tę sieć??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yves lukas Napisano Sierpień 26, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2005 no ustawiałem bo bo nasz serwer nie obsługuje dhcp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asasyn Napisano Sierpień 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2005 Wpisz dokładnie wszystkie dane które otrzymałeś od swojego dostawcy tzn brama , ip, hasło itp. Gdzieś robisz błąd. Ja mam akurat neo, tak że u mnie to inaczej wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yves lukas Napisano Sierpień 26, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2005 sluchaj ....chodzi mi o to....ze cala konfiguracja szla dobrze....wszytskie prarmetry wpisalem dobrze......kiedy juz sie cos tam mialo robic....to bylo napisane..... you may safely reboot your system no i kiedy to zrobilem..uruchamiał sie i i ponownie włączył sie fedora core ten poczatek...gdzie wybiera sie rodzaj instalacji...chodzi mi o to czy to sie dzieje autoamtycznie czy kurde mam wpisac w tym momencie cos innego...czy sprobowac zainstalowac drugi raz... [email protected] napisz mi swoje gg to pogadamy na zywo okej?? jak masz czas (_wogole_ → w ogóle) ORT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asasyn Napisano Sierpień 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2005 A wyjąłeś płytę z napędu przed restartem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yves lukas Napisano Sierpień 26, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2005 pewnie ze wyjąłem hmmm włączyłem ponownie instalację i olałem sieć...no i działa....kurde najglupsze jest to ze akuat w pracy nie mam innej plyty głownej i musze działać na zintegrowanej karcie graficznej....to chyba zaden problem nie?? instaluje tak testowo tego (_linuxa_ → Linuksa) ORT bo chce sprawdzic jego wydajność...wiec wszelkie informacje są dla mnie nie zbedne gdyz to moja pierwsza styczność z tym syystemem....pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Sierpień 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2005 wklej zawartosc pliku /etc/sysconfig/networking/profiles/default/ifcfg-eth0 na forum i podaj jakie dane dal Ci do wpisania dostawca lacza internetowego PS. jezeli masz wiecej niz jednen interfejs sieciowy to zmien ostatni znak przy podanym pliku konfiguracyjnym na numer tego ktorym komunikujesz sie z internetem, polecenie ifconfig powinno rozjasnic sprawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi