gajownik Napisano Sierpień 31, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 31, 2005 Tak, wiem. W Fedorze jest alias: alias vi='vim' Tak sobie tylko próbowałem zażartować, ale mi nie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Wrzesień 6, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 6, 2005 SebOOl co masz do vi i co ona ma wspólnego ze średniowieczem :?: Do vi jako takiego nie mam nic. Sam go stosuje ale do pisania długich tekstów się on nie nadaje. W dosie kiedyś był taki edytor tag i właśnie jego czasy mi się przypomniały ale jak już napisałem to średniowiecze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Styczeń 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2006 Co do fajnych stron (dla potomnych ) dorzucę jeszcze: http://www.wonder.pl/index.php/microHowto Zainteresowałem się Debianem, zobaczymy co z tego wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi