lysyr Napisano Wrzesień 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 6, 2005 witam, mam zwykla nagrywrke cd, lecz mam z nia pewien problem, otoz jak odpalam system i xy[kde] kontrolka odczytu cd caly czas sie swieci, dodatkowo gdy chce otworzyc cd rom, caly czas pojawia mi sie okno montowania... wczesniej bylo git, ale ostatnio cos sie zepsulo ;/ dodam tylko ze pod winda nagrywarka dziala bez zarzutow, w fstabie nic nie zmienialem... moze ktos mial podobny problem? pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asasyn Napisano Wrzesień 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 7, 2005 Sprawdź w /media czy nie masz dodatkowej pozycji. Mogłeś kiedyś nie odmontować napędu i jakiś plik pozostał w nowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysyr Napisano Wrzesień 7, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 7, 2005 nic nie ma, moge dodac tylko tyle ze jak odpalam system bez plyty to nic sie nie swieci, a jak wkladam plyte to zaczyna sie palic, i juz nie moge otworzyc napedu nawet ;/ lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asasyn Napisano Wrzesień 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 8, 2005 Za samą płytę jesteś pewny???. Pod windą ta sama płyta się montuje??. Przejdź do wirtualnej konsoli( ctrl+alt+f2) i spróbuj ją tam podmontować i odmontować. Co to za płyta?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysyr Napisano Wrzesień 9, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 9, 2005 plyta jest z mp3, dziala pod winda bezproblemowo... oto wpis w fstab: /dev/hdd /media/cdrecorder auto pamconsole,exec,noauto,managed 0 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi