Disaster Kid Napisano Wrzesień 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 8, 2005 Witam, Mam mały problem z Terminalem... Kiedy chce zobaczyc liste dostepnych aplikacji do sciągnięcia przez YUM to nie pokazuje mi ich wszystkich tylko np. od literki "r" w dół. Historia nie pozwala na to by wrocić wyżej. Jak zrobić by historia była większa? (Szukałem o tym na forum, ale nie znalazlem, a pewnie jest tylko nie mam pojecia co wpisac w wyszukiwarce:/) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asasyn Napisano Wrzesień 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 8, 2005 Najprościej zapisz to sobie do pliku , np o nazwie lista. Jak już będziesz w terminalu jako root yum list available > /twoj/katalog/domowy/lista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Disaster Kid Napisano Wrzesień 8, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 8, 2005 Fajnie ale nie działa, tylko nagłowek mi zapisuje w pliku... Prosze o to o co prosilem w poście... Bo wiem, ze sie da... --------------------------------------------------------------------- Temat zamkniety... Zrobiłem, było w ustawieniach, ktore wczesniej przeoczylem, sork :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi