hoozar Napisano Wrzesień 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 14, 2005 Pytanie pewnie lamerskie, ale co mi tam FC2, na razie bez update-ów. Wkładam FlashDisc, hotplug go znajduje i tyle. Dalej muszę ręcznie mount /dev/sda /mnt/usb_flash i też jest OK. Tyle że chciałbym, żeby mount zrobił sie automatycznie. Pytanie tylko jak?? Poczytałem trochę o hotplugu, ale na dal nie wiem jak się do tego zabrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faust_ Napisano Wrzesień 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 14, 2005 Na pocątek migruj z FC2, na FC4 i zupdateuj ją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asasyn Napisano Wrzesień 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 14, 2005 Poczytałem trochę o hotplugu To poczytaj jeszcze o fstab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hoozar Napisano Wrzesień 14, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 14, 2005 Na pocątek migruj z FC2, na FC4 i zupdateuj ją Nie chcę migrować, nie mam czasu na testowanie FC4, a FC3 rozczarowała mnie bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi