Skocz do zawartości

Szkółka-studia

Zygmunt

Rekomendowane odpowiedzi

Za kilka dni zaczynam pierwszy rok Informatyki na wydziale Elektrotechniki, Automatyki, Informatyki i Elektroniki na Akademi Górniczo-Hutniczej w Krakowie. Swoją drogą nazwa szkoły jest trochę kosmiczna, nie chcę być górnikiem, jeszcze bardziej nie chcę zostać hutnikiem.

Będę sobie mieszkał w wydziałowym akademiku (Babilon lub Strumyk). Może znajdzie się jakiś sympatyk GNU/Linuksa w okolicy?

Columbia Univeristy N.Y. od przyszłego roku

Ups, zapomnialem Ci pogratulowac. Moze za 2 lata do Ciebie dolacze :)

P.S. Przepraszam za brak polskich znakow diakrytycznych, jeszcze nie zdazylem skonfigurowac notebooka (na PC Fedora "usadawia" sie o wiele lepiej - wszystko wykrywa jak potrzeba).

Moze za 2 lata do Ciebie dolacze :)

Proces rekrutacji jest prostszy niż mogłoby się to niektórym wydawać, zawsze warto spróbować :) Na stronach CU są wszystkie potrzebne informacje.

Żartowałem :) Pewnie jakieś fory są na pierwszym roku, ale zginąłbym tam z powodu znajomości języka, a właściwie moim ograniczeniu w jej znajomości.

Będę sobie mieszkał w wydziałowym akademiku (Babilon

<OT>

Heh, idealna nazwa dla akademika ;-)

</OT>

###

OT=on

# Juz teraz mowie na niego Camp Babilon, to adekwatniejsza nazwa do warunkow bytu i tego, co tam sie dzieje.

#Bleh, znowu zly model klawiatury wybralem :/ Nigdy wczesniej nie mialem 85 klawiszy ):

###