Ospa Napisano Wrzesień 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 18, 2005 Hej przeglądałem troche forum ale niestety nie znalazłem zadnej odp. jak zmienic bootsplasha na kde-look jest kilka ladnych i chcialbym zmienic ten szary komp na starcie na cos innego. udalo mi sie juz zmienic tlo podczas ladowania gruba :-) tylko wmiare krok po kroku bym prosil mam jeszcze jedno pytanie. w /etc/sysconfig desktop zmienilem wpis na DESKTOP"KDE" DISPLAYMANAGER="KDE" i jest fajnie bo moge z poziomu kde sie wylogowywac itd, ale za to nie moge zmienic theme logowania cały czas mam to standardowe, sytuaci nie zmieniła nawet instalacja kdm i mozliwosc wyboru theme z "centrum sterowania" z gory dziekuje za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Wrzesień 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 18, 2005 Niedokładnie szukałeś http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic...&hl=bootsplash# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi