dk3 Napisano Wrzesień 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 25, 2005 No wiec aktualizowałem sobie Gnome przez YUM-a no i wszytko ładnie się zrobiło ale po restarcie x nie wystartowały ... ( domneimałem że pewnei nowy x-org sie wgrał) zmieniłem nvidia na nv i zadziałało ... ale dalsze problemy pojawiły sie przy ekranie logowania pisze ze zły plik configuracyjny jest a z ustawień znikneło narzędzie do konfigurowania ekranu logowania no ale to nie największy problem właczam firefoxa a tam tzrcionek nei ma sam grafika .... pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek Napisano Wrzesień 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 25, 2005 dk3 napisano 25.09.2005 - 10:40 No wiec aktualizowałem sobie Gnome przez YUM-a Skąd to Gnome? repozytoria updates-testing,development,extras-development nie są zalecane dla użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dk3 Napisano Wrzesień 25, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 25, 2005 chm aktywne mam dag, extras, base, dries, jpackage a wpisałem yum groupinstall GNOME, chiałem sobei do 2.12 zaktualizowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek Napisano Wrzesień 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 25, 2005 aktywne mam dag, extras, base, dries, jpackage na pewno ? GNOME 2.12 jest w development są to paczki które będą w FC5 W FC4 jest Gnome 2.10 a do aktualizacji polecam yumex jest to nakładka na yuma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dk3 Napisano Wrzesień 25, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 25, 2005 tak ja wole kyum no ale ma neiktóre pakiety z gnome 2.12 ale nei wszytkie bo kurcze nei ma tych nowych od konfiguracji i się wszytko sypie .. będe msuiał z tych testowych zainstalowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Wrzesień 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 25, 2005 Chyba najbezpieczniej będzie skorzystać z tego opisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dk3 Napisano Wrzesień 25, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 25, 2005 o widzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Wrzesień 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 25, 2005 Chyba najbezpieczniej będzie skorzystać z tego opisu. Z tym bym uważał, niedawno aktulizowalem z tym opisem GNOME do wersji 2.12 posypał mi się system, GNOME nie działało prawidłowo a po jego usunięciu system mi się posypał do tego stanu, że pozostała tylko reinstalacja (sypły sie zależności pakietów i bibliotek). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi