axes Napisano Wrzesień 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 30, 2005 Posiadam zainstalowaną FC4 z jajeczkiem 2.6.11-1 i mam następujący problem...Ostatnio zauważyłem, że część zainstalowanych przezemnie programów nie uruchamia się...jest to np NeroLinux oraz Azureus...instalacja przebiegła prawidłowo bez żadnych problemów...ale kiedy staram się uruchomić np Nero czy to z terminala czy przez klikanie na ikonke startową to właściwie jedyne co się pojawia to okienko ładownia, które później znika...i juz później sam program się nie uruchamia...co robić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asasyn Napisano Wrzesień 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 30, 2005 Co prawda nie używam tych programów ale sprawdź czy one dodatkowo nie wymagają doinstalowania jakiegoś gui, na goglach coś powinno być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Wrzesień 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 30, 2005 a co wypluwa terminal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Wrzesień 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 30, 2005 Wlasnie uruchom w terminalu. Nie wyrzuca Ci czasem "Naruszenie ochrony pamieci" ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axes Napisano Wrzesień 30, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 30, 2005 Terminal pokazuje informacje o naruszeniu pamięci... Pomożecie czy masz poszukać gdzieś tam ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Wrzesień 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 30, 2005 Mialem kiedys ten problem musze Cie zmartwic ale nie znalazlem na niego rozwiazania. Mozesz poszukac na forum takiego watku. Ten problem mialem jeszcze na FC3 test 2 bodajze i dopiero przejscie na FC4 pomoglo. W kazdym badz razie mam nadzieje ze uda Ci sie rozwiazac ten problem z checia poznam przyczyne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axes Napisano Wrzesień 30, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 30, 2005 Jak narazie na własną ręke poszukuję rozwiązania...znalazłem na owym forum post poświęcony mojemu błędowi jednak wykonanie wszystkich czynności i tak nie dało żadnego rezultatu...jak coś wykminię to dam odpowiedz...POZDRAWIAM!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion83 Napisano Wrzesień 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 30, 2005 A to nie przypadkiem wina SELinux ? Wyłącz i przestuj czy będzie tak samo (o ile masz włączone). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
novaxon Napisano Październik 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 1, 2005 Ja osobiście miałem taki problem, gdy w Beep-Media-Playerze(BMP) zmieniłem Audio Device z Default na moją kartę dźwiękową, a następnie gdy ustawiłem Software Volume Control. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Październik 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 1, 2005 ja osobiscie zaktualizowalbym system na dobry poczatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axes Napisano Październik 2, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 2, 2005 Aktualizacja systemu też nic nie dała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi