Ar'T Napisano Czerwiec 10, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 10, 2004 Sciagnalem sobie CorelPhotopanit9 for Linux i.... nie moge go zainstalowac. Instalator szuka wszedzie dpkg i bez niego nie chce sie zainstalowac. Nie wiecie moze czy da rade doinstalowac do FedoryC2 tego manadzera pakietow ? PZDRWM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr82 Napisano Czerwiec 10, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 10, 2004 Przykro mi ,ale tego Corela to raczej nie uda Ci się uruchomić. Z tego co wiem to działał on na jakimś starym redhacie ( chyba 7 ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar'T Napisano Czerwiec 10, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 10, 2004 Hmm szkoada. To dla mnie w sumie jedyna alternatywa zamaist Photoshopa, bo Gimp raczej "troszeczke odbiega" od nich . Mimo wszystko sporobuje go zainstaloawc jeszcze na Debianie. PZDRWM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Czerwiec 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 11, 2004 Hmm szkoada. To dla mnie w sumie jedyna alternatywa zamaist Photoshopa, bo Gimp raczej "troszeczke odbiega" od nich .(...) PZDRWM "Nie bluznij człowieku" pozdr PS. A tak na marginesie - to nie musisz szukać alternatywy dla Photoshopa > luknij tu < choć nie wiem czego Ci brakuję w Gimpie? .... umiejętności? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar'T Napisano Czerwiec 11, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 11, 2004 Do mnie rozmawiasz marcYr? Nie wiem czemu mnie obrazasz i moje umiejetnosci. Czego mi brakuje ? Brakuje mi profili (profili kolorow, jezeli wiesz co to (_wogole_ → w ogóle) ORT i do czego sluza ...watpie), ktorych nigdzie nie moge ustawic. Brakuje mi trybu CMYK. I (_wogole_ → w ogóle) ORT nie mialem zamiaru sie o tym programie zle mowic, ale ty mnie do tego zmuszasz drogi kolego marcYr, zapewne jestes grafikiem lepszym odemnie i zaraz mi odpowiesz jak wszystko poustawiac. Czekam z niecierpliwoscia. ... Boze on porownuje Gimpa do Photopainta i PS hahahahahah. PZDRWM P.S. LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Czerwiec 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 11, 2004 Do mnie rozmawiasz marcYr? Nie wiem czemu mnie obrazasz i moje umiejetnosci. Czego mi brakuje ? Brakuje mi profili (profili kolorow, jezeli wiesz co to (_wogole_ → w ogóle) ORT i do czego sluza ...watpie), ktorych nigdzie nie moge ustawic. Brakuje mi trybu CMYK. I (_wogole_ → w ogóle) ORT nie mialem zamiaru sie o tym programie zle mowic, ale ty mnie do tego zmuszasz drogi kolego marcYr, zapewne jestes grafikiem lepszym odemnie i zaraz mi odpowiesz jak wszystko poustawiac. Czekam z niecierpliwoscia. ... Boze on porownuje Gimpa do Photopainta i PS hahahahahah. PZDRWM P.S. LOL Korci mnie, żeby Ci coś rzec, ale szkoda zdrowia Jerzego ... Więc powiem Ci tylko tyle, że: # nie masz poczucia humoru, # nie jesteś zbyt lotny skoro nie zrozumiałeś charakteru mojego postu, (jak Ci piana opadnie to przeczytaj go jeszcze raz – albo i nie, już mnie to nie obchodzi ) # Twoje umiejętności graficzne mnie nie obchodzą i nie będę wnikał, lecz twój styl pisanie daje mi jednak dużo do myślenia # polemika z Tobą mnie nie interesuję (nie lubię wina ) .............. Albo miałeś bardzo zły dzień, więc to co napisałem powyżej może mijać się z prawdą ... PS fajny avatar ... pozdrawiam na pożegnanie PS 2 Jerzy, nie będę już uczestniczył w tym poście – obiecuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Czerwiec 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 11, 2004 Yr'ze, photoshopa wine'owałeś czy znalazłeś jakiś emulator podmieniający API? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Czerwiec 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 11, 2004 Yr'ze, photoshopa wine'owałeś czy znalazłeś jakiś emulator podmieniający API? Miałem w tym poście już nie pisać ale dla Ciebie _PaT z przyjemnością zrobię wyjątek A więc nie wysiliłem się w ogólę użyłem po prostu CrossOver Office 3.0 ... tak na marginesie - rewelacja, jak kiedyś będziesz potrzebował podobnego narzędzia - polecam (jedyna wada - narzędzie komercyjne :| ) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Czerwiec 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 11, 2004 O dzięki (nawet podwójne, wreszcze ktoś nie "przeinaczył" mojej marnej ksywy:)). Chyba to zassałem kiedyś osiołkiem Photoshopie - jesteś mój! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar'T Napisano Czerwiec 12, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2004 blah blah blah ... # nie masz poczucia humoru, # nie jesteś zbyt lotny skoro nie zrozumiałeś charakteru mojego postu, (jak Ci piana opadnie to przeczytaj go jeszcze raz – albo i nie, już mnie to nie obchodzi ) # Twoje umiejętności graficzne mnie nie obchodzą i nie będę wnikał, lecz twój styl pisanie daje mi jednak dużo do myślenia # polemika z Tobą mnie nie interesuję (nie lubię wina ) Znowu mnie obraziles. Zastanawia mnie jedno, po co ty (_wogole_ → w ogóle) ORT wtracales sie w ten post? Piotr82 udzielil mi odpowiedzi ja na nia zareagowalem i tyle. Ale nie, musial sie zjawic jakis ...., ktory podbije sobie liczbe postow wypowiedzia NIC nie wnoszaca. Trolu duzo takich postow piszesz w ktorych opierdzielasz innych ? PS 2 Jerzy, nie będę już uczestniczył w tym poście – obiecuję Kto Cie o to prosil ? PZDRWM P.S. Jestes bezczelny i arogandzki, nie wiem czemu Ci na to moderatorzy pozwalaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi