przybysh Napisano Październik 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 1, 2005 Mam pytanie czy pod Fedore istnieje komunikator ktory obslugiwal by rozne konta GG tak jak w zwyklym GG, co by mozna bylo spokojnie sie przelaczac :?: Z gory dzieki za odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Październik 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 1, 2005 owszem, istnieje. i to nie jeden z tego co mi sie wydaje. chocby kadu. po szczegoly odsylam na forum kadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion83 Napisano Październik 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 1, 2005 Można uruchamiać kilka sesji Kadu, najlepiej w tym celu skorzystać z KaduPro. Poszukaj informacji w dziale - 10 Profile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faust_ Napisano Październik 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 1, 2005 KaduPro suck. Na stronie kadu jest skrypt który pozwala uruchomić kilka programu jednocześnie. Btw, wiecie dlaczego teraz akurat mi ani kadu ani gg nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przybysh Napisano Październik 2, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 2, 2005 WIELKIE:) dzięki za pomoc:) Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi