Gryhild Napisano Październik 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 4, 2005 Witam. Mam mały problem. Czasem potrafi mi się zawiesić klawiatura, to chyba przez amaroka, bo dzwięk wtedy też nie działa. Tu się rodzi problem jak to teraz odwrócić, można by bezczelnie skillować amaroka, ale bez klawiatury się nie da Może jest jakiś graficzny (_menadżer_ → menedżer) ORT zadań, który umożliwi taką czynność za pomocą myszki, bo ona się nie wiesza. Pamiętam, że kiedyś byla taka ikonka jak X-Kill, którą można było zabjać niegrzeczne peocesy. W ogóle to jakiś skandal, chyba ten amarok to trefny jakiś, bo nie powinnien zawieszać klawiatury, co najwyżej siebie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Październik 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 4, 2005 Rozwiązanie dla GNOME (przyznam, że nie sprawdzałem na innych WM): dodaj do panelu (najlepiej obok zegara) "Monitor systemu"(prawym i "dodaj do panelu"), po kliknięciu na niego otwiera się coś podobnego do menadżera zadań z M%. Do reszty dojdziesz sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Październik 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 4, 2005 W GNOME jest też fajny aplecik "Wymuszenie zamknięcia". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grs_84pl Napisano Październik 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 4, 2005 a w kde jest Strażnik systemu Coś jak menadzer zadan z windy. ksysguard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi