msearcher Napisano Październik 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 8, 2005 Proszę o wskazówki, dlaczego po ściagnięciu yumem pakietu podczas jego instalacji wychodzi bład: "Error in Transaction". Z czy jest związany ten problem, co powinienem zrobić by było OK. Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Październik 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 8, 2005 Niezgodnoś/brak klucza dla pakietów. Dwie lektury: LINK , LINK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Październik 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 8, 2005 a jakich repo używasz bo mi coś podobnego wyskakiwało jak używałem livny i freshrpms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Październik 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 8, 2005 "Error in Transaction" Ja dostawałem ten błąd gdy pobierałem niektóre pakiety yumexem a jeśli chciałem to samo zainstalować yumem to już działało prawidłowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scipawka Napisano Październik 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 8, 2005 mam podobny problem. wyskakuje to mi przy wersji ymex-a 0.42, starsza wersja działała bez problemu. mam zainstalowane klucze z linka który by podany wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
msearcher Napisano Październik 8, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 8, 2005 Pakiety instaluję głównie "yumexem" i to przy nim wyskakuje mi błąd. Zgodnie z treścią postu poprzedniego i linku do strony faq doinstalowałe klucze. I wszystko działa. Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi