blazejwiecha Napisano Październik 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 8, 2005 (edytowane) Posiadam serwer Apache i zainstalowany php by Przemo jest mały problem, ponieważ miniatury zdięć nie potrafią się tworzyć. Brak jakiegoś pakietu gd lub gd2 Gdzie można dorwać taki pakiet dla FC4 ??? może można w jakiś sposób wkompilować te biblioteki do php ???? albo moze ma ktoś z was gdzies jakiś link do pakietu rpm ?? dobra ... znalazłem jaki pakiet nalezy dodać za pomocą yum dodałem perl-GD od tej pory juz miniatury działają :) Edytowane Październik 8, 2005 przez blazejwiecha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Październik 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 8, 2005 Ja bym jednak proponował gd2, co prawda przy phpbp to nieistotne, ale przy większych projektach typu xmb już tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blazejwiecha Napisano Październik 8, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 8, 2005 a istnieje perl-gd2 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeS13 Napisano Październik 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 10, 2005 Miałem ten sam problem dopiero po pełnej instalacji fedory 3 zadziałało szukałem do fedory 4 różnych bibliotek ale nie chciało działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Październik 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 10, 2005 a istnieje perl-gd2 ??? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi