jan_ryba Napisano Czerwiec 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 11, 2004 Witam! Zainstalowałem sobie Fedore 2. Niestety mozilla jest w języku angielskim. Postanowiłem więc doinstalować język polski. Po zciągnięci pliku .xpi pojawia się błąd 202 (oznaczający złą wersje) a posiadam Mozille 1.6 i do takiej zciagam pliki. Co mam teraz zrobic? Jak zainstalować język polski ? pozdrawiam Janusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Czerwiec 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2004 Witam! Zainstalowałem sobie Fedore 2. Niestety mozilla jest w języku angielskim. Postanowiłem więc doinstalować język polski. Po zciągnięci pliku .xpi pojawia się błąd 202 (oznaczający złą wersje) a posiadam Mozille 1.6 i do takiej zciagam pliki. Co mam teraz zrobic? Jak zainstalować język polski ? pozdrawiam Janusz Zerknij na http://mozillapl.org/. Aktualnie stabliną najnowszą wersją jest 1.6. Na pewno nie będzie problemów z językiem polskim:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotro Napisano Czerwiec 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2004 Musisz sie zalogowac na "roota" i z tego kata sciagac :lammer: (a najlepiej od razu instalawoac) pakiet jezyka polskiego. A robi sie to tak: w menu edycja->preferencje->wyglad->jezyk i tresc .... i tam pobierz wiecej. Po jakims czasi otworzy ci sie strona mozilli i tam najpierw wyszukujesz jaka masz przegladarke (chodzi o wersje). Czyli np. Mozilla 1.6. a pozniej po prostu instalujesz jaki chcesz jezyk. Ja tak zrobilem i wszystko poszlo bez problemow Pozdrawiam piotro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Comrade Napisano Czerwiec 19, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 19, 2004 Proponuję zainstalować pakiet spolszczający Mozillę 1.6 - mozilla-i18n-Polish-1.6-9.3.aur.1.i386 .rpm dołączony do dystrybucji Aurox. Ja tak uczyniłem i zapewniam, że dziala OK. W razie czego mogę udostępnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kion Napisano Czerwiec 20, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 20, 2004 rozwiązanie piotro jest zdecydowanie najlepsze. wejdz do konsoli, poźniej su - root potem mozilla dalej tak jak napisal piotro pozdr Kion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi