Kriss Napisano Październik 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 10, 2005 Mam problem ze zgrywaniem płyt na mp3, właściwie to w ogóle nie moge tego robić. Mam zainstalowane gstreamer, gstreamer-plugins, gstreamer-plugins-mp3 i gstreamer-plugins-devel, a ciągle nie mam do wyboru w preferencjach możliwości zgrywania płyt do mp3. Możecie mi powiedzieć co zrobić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Październik 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 13, 2005 Sound-Juicer nie ma takiej możliwości. Jeśli nie ma przeciwskazań (np. muzyki tej będziesz potem słuchał na playerze MP3), to konwertuj muzykę do formatu Ogg Vorbis. Jeśli już koniecznie chcesz empetrójki, wypróbuj program grip: yum install grip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_fox Napisano Październik 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 13, 2005 jak się nie mylę to można także odpalić konqeror'a, wejść na AudioCD i tam się pojawiają foldery z mp3, ogg, wav, itd. Wtedy wystarczy skopiować. Nie wiem tylko czy czegoś do tego nie trzeba zainstalować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi