phaphiq Napisano Październik 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 10, 2005 [paco@fedora ~]$ rpm -q openoffice.org-core openoffice.org-core-1.9.125-1.1.0.fc4 Mam tylko takie coś [no poza polonizacją] pobrane z yuma i tam mam tylko Bazy danych. Coś ta wersja core to jakaś uboga Czyżby brak jeszcze pełnej wersji na serwerach yuma? Wiem, że do niedawna była beta jescze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Październik 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 10, 2005 a to dziwne, bo od kilku dni na serwerach lezy CALY pakiet OO 2.0.0.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Październik 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 10, 2005 [paco@fedora ~]$ rpm -q openoffice.org-core openoffice.org-core-1.9.125-1.1.0.fc4 Mam tylko takie coś [no poza polonizacją] pobrane z yuma i tam mam tylko Bazy danych. Coś ta wersja core to jakaś uboga Niczego Ci nie brakuje, to jest tylko paczka z core OpenOffica, wpisz rpm -q openoffice.org-writer lub impress lub coś innego to Ci pokaże inne paczki. Czyżby brak jeszcze pełnej wersji na serwerach yuma? Wiem, że do niedawna była beta jescze! Na paczki zawsze się czeka, rzadko ukazują się równolegle do pojawienia się programu. Zawsze możesz sobie to skompilować ze źródeł jeśli Ci bardzo zależy na najnowszej wersji. a to dziwne, bo od kilku dni na serwerach lezy CALY pakiet OO 2.0.0.2 Ciekawe na jakich? Ostatnia stabilna wersja OO to 1.1.5 a nie stabilna to OpenOffice.org 2.0 Release Candidate 2 - chyba że na www.openoffice.org nie wiedzą czegoś to Ty wiesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Październik 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 10, 2005 Ciekawe na jakich? Ostatnia stabilna wersja OO to 1.1.5 a nie stabilna to OpenOffice.org 2.0 Release Candidate 2 - chyba że na www.openoffice.org nie wiedzą czegoś to Ty wiesz... a czy ty gdzies widzisz zebym napisal cos o STABILNEJ wersji ? przeczytaj najpierw 2 razy co ktos napisal, a pozniej odpisuj. openoffice.org-writer-2.0.0-1.2.2 openoffice.org-langpack-pl_PL-2.0.0-1.2.2 openoffice.org-core-2.0.0-1.2.2 openoffice.org-graphicfilter-2.0.0-1.2.2 openoffice.org-xsltfilter-2.0.0-1.2.2 openoffice.org-impress-2.0.0-1.2.2 openoffice.org-math-2.0.0-1.2.2 chociaz sama wersje faktycznie pomylilem, z pamieci pisalem. jest 2.0.0-1.2.2 zamiast 2.0.0.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Październik 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 10, 2005 a czy ty gdzies widzisz zebym napisal cos o STABILNEJ wersji ? przeczytaj najpierw 2 razy co ktos napisal, a pozniej odpisuj. Faktycznie nie pisało nic. Przyjąłem CAŁA za stabilna choć nie wiem dlaczego:blink: . Sorki za to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Październik 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 10, 2005 spoko, nic sie nie stalo. a tak swoja droga zamiast wpisywac za kazdym razem rpm -q openoffice... to mozna wpisac rpm -qa|grep office i juz mamy wszystkie pakiety z office Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi