senTens Napisano Październik 14, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 14, 2005 Siedzę teraz na Windowsie, ale sprawdzałem i nie ma tam nic co dotyczy ATI :/ Czytałem kilka postów, ludzie wklejali też te ścieżki i były inne niż u mnie. Aha i powiedz jak możesz co z moim jajkiem. Mam jakąś dziwną wersję. Gość mi pojechał na innym poście w (Sterowniki, konfiguracja itd) że jestem lamerem bo nie wiem nawet jaką wersję mam FC :/ Napisałem że FC3 a on napisał że FC4.. Ehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Październik 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 14, 2005 poczytaj moje posty na temat sterownikow ATI, powinny Ci pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Październik 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 15, 2005 SenTens, bardzo mi przykro, przepraszam za zachowanie tego użytkownika. Dałbym mu ostrzeżenie, ale gdzieś się ta opcja zawieruszyła. Aha - i sam nie odpowiadaj bluzgami na bluzgi, nie warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senTens Napisano Październik 15, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 15, 2005 OK będę się 3mał i Sorry za to co pisałem, ale nie lubię jak jakiś wieszak na mnie wiesza psy. Scyzor mi się w kieszeni otwiera :| Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi