Scorpion Napisano Październik 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 11, 2005 Z miejsca chcialem przeprosic za "glupi" temat, ale pomyslalem ze warto zapytac odpowiednich ludzi. A mianowicie: czy warto instalowac fc4 ? i czy bezproblemowo mozna postwic obok windy ? Mialem przedtem fc2 i bylem zadowolony, ale niestety pozniej dysk padl i teraz od nowa chce zainstalowac fedore, ale nie wiem czy wracac do 2 czy juz atakowac z "grubej rury" i instalowac 4 ? Czy sa duze roznice ? Czy jest mniej problemow ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek Napisano Październik 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 11, 2005 Scorpion napisano 11.10.2005 - 18:25 A mianowicie: czy warto instalowac fc4 ? i czy bezproblemowo mozna postwic obok windy ? Tak Nie miałem FC2 zaczynałem przygode z fedorą od FC3 , teraz na FC4 stare ploblemy na pewno rozwiązane , zawsze mogą być nowe Jak najbardziej instalować Fedore 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Październik 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 11, 2005 spokojnie możesz zainstalować FC4 nie powinna sprawić ci większych kłopotów, ale zaraz po instalacji polecam aktualizacje systemu (załatwia kilka problemów) i jak masz jaką kolwiek wiedze o fedorce to powinieneś sobie poradzić a o różnicach między fc2 a fc4 to ci nie powiem bo nie miałem zainstalowanej fc2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Październik 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 11, 2005 Wydaje mi się że na to pytanie sam powiinieneś sobie odpowiedzieć jak już zainstalujesz FC4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Październik 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2005 Ja tam bardzo polecam mialem stycznosc z kilkoma dystrybucjami jak narazie nie mam zamiaru schodzic z linii FC... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Październik 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2005 czy warto instalowac fc4 ? tak czy bezproblemowo mozna postwic obok windy ? tak czy wracac do 2 czy juz atakowac z "grubej rury" i instalowac 4 ? tak (atakowac z "grubej rury") Czy sa duze roznice ? tak Czy jest mniej problemow ? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Październik 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 20, 2005 jako poczatkujacy powiem: mialem knoppixa jako zachete do (_linuxa_ → Linuksa) ORT, potem mdk 10.2 i byla do kitu, mam fc4 i jest zaj*** najmniej problemow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soleth Napisano Październik 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2005 Mialem Mandrake 10.1 -> d*pa z netem mialem Fedora Core 3 -> Genialne distro mialem Ubuntu -> Nie podoba mi sie... nie dla mnie... MAM Fedora Core 4, wczoraj robilem update -> Genialna Update rozwiazal problem opery i jej wtyczek (operamotifwrapper) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scorpion Napisano Październik 24, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2005 No coz widze ze wszyscy jak najbardziej zachecaja do instalki 4 Wiec zabieram sie do pracy )), najwyzej powkurzam sie na pare rzeczy, ale coz taki juz urok pingwina... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi