grasnal Napisano Październik 17, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 17, 2005 Zrobil sie nam tu odcinek literacki hyhy. Ma ktos literatki? Ew z kubkow mozna... A tak na temat, to chyba nie pozostaje mi nic innego jak przeprosic sie z Win, i to po trzech miesiacach walki o opanowanie fedorki. Ehhhh co za zycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Październik 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 18, 2005 A tak na temat, to chyba nie pozostaje mi nic innego jak przeprosic sie z Win, i to po trzech miesiacach walki o opanowanie fedorki. Ehhhh co za zycie A dlaczego nie chcesz skorzstać z vmware? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Październik 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 18, 2005 Jak kto lubi i jak kto tłumaczy. Nie oszukujmy się symfonia jest trochę przestarzała ... No ok moze i jest.... ale po co komus zaczynajacemu przygode z c++ od razu najnowsze nowinki tego jezyka... jak pisze dopiero zaczyna a do tego symfonia nadaje sie chyba najlepiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grasnal Napisano Październik 18, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 18, 2005 A tak na temat, to chyba nie pozostaje mi nic innego jak przeprosic sie z Win, i to po trzech miesiacach walki o opanowanie fedorki. Ehhhh co za zycie A dlaczego nie chcesz skorzstać z vmware? Z tego co widzie na stronce vmware, to niejest to darmowy program. Mozna go w jakis sposob uzytkowac legalnie za przyslowiowe frytki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Październik 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 18, 2005 Mozna go w jakis sposob uzytkowac legalnie za przyslowiowe frytki? Raczej nie bardzo tylko korzystajac z promocji darmowych pakietow w sieciach p2p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_fox Napisano Październik 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 18, 2005 zawsze można spróbować qemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grasnal Napisano Październik 19, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 19, 2005 Dobra, wedlug mnie EOT. Dzieki za poszezenie horyzontow. Powalcze do piatku na pingwinie, jak sie nie uda to niestety witaj smutku, czyli WinXP. Dam znac jak mi poszlo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Październik 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 19, 2005 BTW: jaka to uczelnia i jaki kierunek? Przymusowy MS Visual C++ nie jest (na szczęście) ogólnopolskim standardem z tego co mi wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_fox Napisano Październik 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2005 Jak pod linuksem uzyskac pliki wynikowe *.exe i czy to w ogole jest mozliwe. (czy mozna pod linuksem pisac dla Win) większy obrazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
303_grasnal Napisano Marzec 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 7, 2006 Hej. Wiatm pol roku pozniej. Obiecalem ze napisze jak mi poszlo wiec musze dotrzymac slowa . Niestety zabraklo czasu zeby tesowac rozwiazania kombinowane bo "zaliczenia na zaliczeniach i zaliczeniami pogania" wiec klepalem sobie na WinXP. Plus tego taki ze moja szkola uczestniczy w programie MSDN AA i z tej okazji mam rejestrowany i legalny klucz do WinXP za "frajer". Ale ten niebiesko okienkowy okres mi sie skonczyl poniewaz dorobilem sie laptopa. Szmelc straszny, ale do klepania na zajeciach w javie wytarcza - gedit + javac rox . Obecnie z win korzystam juz tylko kiedy potrzebny mi jest Photoshop CS 2. Oczywiscie mam go od 29 dni w wersji trial i bede musial niedlugo usunac . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cracket Napisano Kwiecień 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 8, 2006 Jeżeli na uczelni piszesz programy wyłącznie tekstowe (konsolowe) to można na około program konsolowy, a nawet graficzny odpalić pod windą mając zainstalowanego cygwina (cygwin.com). przenaszalność jest ponad 99.9% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dev Napisano Kwiecień 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 9, 2006 2. Jak pod linuksem uzyskac pliki wynikowe *.exe i czy to w ogole jest mozliwe. (czy mozna pod linuksem pisac dla Win) mingw32 -> http://www.mingw.org/ Kompilujesz a pomocą: i586-mingw32msvc-gcc plik.c -o plik.exe dla języka C, a dla C++ będzie to i586-mingw32msvc-g++ plik.cpp -o plik.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi