PeterJack Napisano Październik 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 19, 2005 Mogliby wkońcu zrobić jakiś odtwarzacz, który by wyglądał i zachowywał się jak windowsowski jetAudio, czy dla większości bardziej znany (co wcale nie znaczy lepszy) Winamp. Taki mądry to na co czekasz. Napisz, przesiedź nad tym kilka nocek i udostępnij łącznie z kodem zadarmo. Mało tego załuż forum i czytaj tam jaki twój progs jest do du**. Właśnie mi się przypomniał temat: gdzie jest duch linuksa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sahin Napisano Październik 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 19, 2005 Pokaż gdzie napisałem, że xmms czy amarok czy inny linuksowy odtwarzacz jest do d*py. Powiedziałem tylko, że brakuje im funkcji "belki" jak ma jetAudio. I nawet bez tego uważam amaroka za najlepszy odtwarzacz muzyki. Więc nie rozumiem czemu się tak rzucasz. Gdybym znał się na programowaniu to na pewno bym już to zrobił, niestety nie znam więc muszę czekać aż ktoś to zrobi za mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Październik 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 19, 2005 Mało tego załuż forum i czytaj tam jaki twój progs jest do du**. Właśnie mi się przypomniał temat: gdzie jest duch linuksa. Spokój, nie róbmy niepotrzebnych wojenek. Każdy ma przecież prawo powiedzieć, że coś mu się nie podoba. A duch Linuksa jest a użytkownik to użytkownik - wymaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Październik 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 19, 2005 Ja bym tak nie uwielbiał tego amaroka, zrzera więcej zasobów kompa niż xmms i do tegop jest mniej stabilny, no i potrafi się mulić, ale też go używam a i jeszcze jest brzydszy , bo jest wygodny i można go sterować z klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi