Akrisr Napisano Październik 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 18, 2005 tak jak w temacie... kiedy sie mozna spodziewac... fedory 5 ( na gwiazdke ) bo sie nie moge doczekac ... zarzucilem z ciekawosci susla 10 (gnomik 2.12 mnie skusil) ale chyba dam se spokoj... do susla jest malo oprogramowania...wiele rzeczy trza kompilowac ze źrodel... w fedorze pod tym wzgledem pelen wypas...mnóstwo rpm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemk Napisano Październik 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 18, 2005 tak jak w temacie... kiedy sie mozna spodziewac... fedory 5 ( na gwiazdke )[ciach] stabilna wersja w lutym 2006, wiecej szczegolow na http://fedora.redhat.com/participate/schedule/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akrisr Napisano Październik 18, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 18, 2005 to mnie nie pocieszyles bede musial sprobowac jeszcze raz updetowac mojego gnoma... ( raz mi padl...po update do 2.12... chodzil ale po jakims czasie dziwne rzeczy sie zaczely dziac) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion83 Napisano Październik 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 18, 2005 Nie ma sensu wydawać nowej wersji systemu dla kilku nowszych pakietów, które przecież można ściągnąć i zainstalować w FC4 (naturalnie gdy pojawią się ich stabilne wersje). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Październik 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 18, 2005 Ja osobiscie chcialbym zobaczyc KDE juz w stablnej wersji 4.x ... poza tym FC5 na pewno przyniesie ze soba wiele udogodnien... pozostaje tylko czekac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_fox Napisano Październik 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 18, 2005 Przecież dopiero co czwórka wyszła. Aż tyle się jeszcze od tego czasu nie zmieniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Październik 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 18, 2005 Hm, chyba do sierpnia pozostanę wierny swojej FC3 a już w Stanach przyjdzie czas na FC6 A co do życzeń to chciałbym chociaż fluxa + jego środowiskowe paczuszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Październik 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 19, 2005 Hm, chyba do sierpnia pozostanę wierny swojej FC3 a już w Stanach przyjdzie czas na FC6 ja tez narazie sie nie przesiadam bo nie chce mi sie konfigurowac wszystkiego od nowa <lenistwo> poczekam na FC5 no chyba ze najdzie mnie nagle cos wczesniej i jeszcze zalicze FC4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Październik 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 19, 2005 A co do życzeń to chciałbym chociaż fluxa + jego środowiskowe paczuszki Hmm.. a pakiety z Fedora Extras są złe? Jak coś Ci w nich nie pasuje, to zawsze możesz zgłosić błąd w Bugzilli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Październik 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 19, 2005 A co do życzeń to chciałbym chociaż fluxa + jego środowiskowe paczuszki Hmm.. a pakiety z Fedora Extras są złe? Jak coś Ci w nich nie pasuje, to zawsze możesz zgłosić błąd w Bugzilli. Przecież w extras możesz znaleźć jedynie samego fluxa Miałem raczej na myśli większe combo, kde jakoś samego nie umieszczają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Październik 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 20, 2005 Miałem raczej na myśli większe combo Mógłbyś rozwiąć ten wątek, bo za bardzo nie wiem o co biega (z fluxboksa korzystam rzadko)? W Extras niby jeszcze jest fbdesk i fluxconf, ale pewnie myślałeś pewnie o czymś jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Październik 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 20, 2005 Miałem na myśli paczuszki służące głównie do tego, z czego słynie flux a więc głównie chodzi o wizualny tuning - transset, transsetdf, xcompmgr to te najpopularniejsze i chociaż one mogłyby się znaleźć. Jest jeszcze trochę mniej popularnych pakietów ale ich obecności już raczej nie wymagam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoshi314 Napisano Październik 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2005 e? to trzeba od nowa nowa wersje od razu instalwoac? nie mozna na biezaco aktualizowac przez siec? (no co sie patrzycie, z gentoo korzystam ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Październik 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2005 e? to trzeba od nowa nowa wersje od razu instalwoac? nie mozna na biezaco aktualizowac przez siec? (no co sie patrzycie, z gentoo korzystam ) Nie trzeba, ale tak zwykle jest najłatwiej. Pofilozofujmy. Gdyby nową wersję dało się wgrać tylko nową instalacją z płytki, to jakim cudem używałbym Rawide'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi