Skocz do zawartości

Fedora 5 Kiedy ...

Akrisr

Rekomendowane odpowiedzi

tak jak w temacie...

kiedy sie mozna spodziewac... fedory 5 ( na gwiazdke biggrin.gif )

bo sie nie moge doczekac ... zarzucilem z ciekawosci susla 10 (gnomik 2.12 mnie skusil) ale chyba dam se spokoj... do susla jest malo oprogramowania...wiele rzeczy trza kompilowac ze źrodel...

w fedorze pod tym wzgledem pelen wypas...mnóstwo rpm...

A co do życzeń to chciałbym chociaż fluxa + jego środowiskowe paczuszki  smile.gif

Hmm.. a pakiety z Fedora Extras są złe? Jak coś Ci w nich nie pasuje, to zawsze możesz zgłosić błąd w Bugzilli.

Przecież w extras możesz znaleźć jedynie samego fluxa rolleyes.gif Miałem raczej na myśli większe combo, kde jakoś samego nie umieszczają wink.gif

Miałem na myśli paczuszki służące głównie do tego, z czego słynie flux a więc głównie chodzi o wizualny tuning - transset, transsetdf, xcompmgr to te najpopularniejsze i chociaż one mogłyby się znaleźć. Jest jeszcze trochę mniej popularnych pakietów ale ich obecności już raczej nie wymagam smile.gif

e? to trzeba od nowa nowa wersje od razu instalwoac? nie mozna na biezaco aktualizowac przez siec?

(no co sie patrzycie, z gentoo korzystam biggrin.gif)

Nie trzeba, ale tak zwykle jest najłatwiej.

Pofilozofujmy. Gdyby nową wersję dało się wgrać tylko nową instalacją z płytki, to jakim cudem używałbym Rawide'a?