Sand-fly Napisano Październik 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 29, 2005 Tak dla poprawy humoru. Reklama windy na linuksie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Październik 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 29, 2005 Myślałem, że na Linuksie najnowszy działający IE był oznaczony numerem 4. Komuś udało się to włączyć, czy to WMware? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Październik 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 29, 2005 Przecież na screenie widać, że to CrossOver Office. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek Napisano Październik 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 29, 2005 A jak ktoś chce IE na FC4 mnie udało sie przez wine i winetools, wine-20041019-1fc2winehq to jest zalecane wine przez winetools-2.1.2 do działania winetools potrzebny pakiet xdialog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stef Napisano Październik 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 29, 2005 Czyste Wine plus odpowiedni skrypt instalujący. Wine 20050725 IE 6 SP1 Większy.. Działa tragicznie Pozdrawiam Stef Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Październik 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 29, 2005 Działa tragicznie Czyli jak zwykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stef Napisano Październik 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 29, 2005 Czyli jak zwykle. no.. ..ale proteza jest. Więcej nie potrzebuję. Stef Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_fox Napisano Listopad 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2005 też mi nowość większy obrazek większy obrazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stef Napisano Listopad 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2005 BTW. skrypty których użyłem to: wine-config-sidenet-1.8.6.tgz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Grudzień 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 20, 2005 Ja już z 1,5 roku temu odpaliłem IE 6 na linuksie Wine + Wine Tools wystarczyło :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milan Napisano Grudzień 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 21, 2005 Ja to się boję nawet podjeżdżać kursorem do ikonki IE.... Męczyłem się z nim kilka lat i to mi wystarczy:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi