kakiet Napisano Październik 31, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 31, 2005 Gzie mozna przegladac archiwa grupy?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faust_ Napisano Listopad 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2005 Może napiszesz jakiej grupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Listopad 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2005 Chodzi ci chyba o grupy dyskusyjne... Do tego mozesz uzyc Thunderbird, KNode,.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakiet Napisano Listopad 2, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2005 Chodzi mi o archiwa tego forum (forum.fedora.pl). W jaki sposob mozna je przegladać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Listopad 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2005 Już pisałem, ale forum zeżarło mojego posta Wchodzisz do danego działu i zaznaczasz na samym dole, by pokazywało też starsze wątki (standardowo jest tylko z dwóch miesięcy). Podobnie w przypadku wyszukiwarki -- standardowo szuka wśród postów nie starszych niż miesiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Listopad 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2005 Nawiasem mówiąc, ograniczenie wyszukiwania do słów dłuższych niż 3 litery jest kolejnym nieporozumieniem Mam nadzieję, że na nowym forum tego nie będzie? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Listopad 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2005 Mam nadzieję, że na nowym forum tego nie będzie? :> Nie, UNB nie ma takich ograniczeń. Możesz to sprawdzić tutaj → http://newsboard.unclassified.de/forum/search :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Listopad 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2005 Kul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi