beatl68 Napisano Listopad 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2005 Zainstalowałem wszystko co potrzebne dla keffeine do oglądania filmików z internetu. Niestety tylko jak wpiszę ścieżkę dostępu dopiero rusza. Po zwykłym kliknięciu nic się sie dzieje. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Listopad 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2005 Sproboj vlc kiedys ogladalem tak film z sieci. Zreszta rozwiniecie vlc - VideoLAN Client mowi samo za siebie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrew Napisano Listopad 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2005 Jest też wtyczka do mozilla/firefox z vlc Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwiazdor_online Napisano Listopad 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2005 Polecam: https://addons.mozilla.org/extensions/morei...info.php?id=446 Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Napisano Listopad 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 6, 2005 Jest też wtyczka do mozilla/firefox z vlc Pozdrawiam A mógłbyś napisac coś więcej na jej temat ? , bardzo mi na niej zależy a nie potrafię znaleźć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek Napisano Listopad 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 6, 2005 szukanie yum search *vlc wynik szukania mozilla-vlc.i386 0.8.2-0.lvn.1.4 livna Matched from: mozilla-vlc instalacja yum install mozilla-vlc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Napisano Listopad 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 6, 2005 Super, livna czasowo się wykrzacza , ale najważniejsze że wiem już o co chodzi - dzięki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi