lszk Napisano Listopad 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2005 O google się rozchodzi. Akurat mam potrzeba wyszukania info, a tu mi wyskakuje We're sorry... ... but we can't process your request right now. A computer virus or spyware application is sending us automated requests, and it appears that your computer or network has been infected. We'll restore your access as quickly as possible, so try again soon. In the meantime, you might want to run a virus checker or spyware remover to make sure that your computer is free of viruses and other spurious software. We apologize for the inconvenience, and hope we'll see you again on Google. ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Listopad 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2005 To pozostaje Ci http://search.yahoo.com/ lub odwirusować kompa clamav polecam Mam nadzieje że to wina google bo troche dziwna byłaby niemoc korzystania z wyszukiwarki na zawirusowanym kompie (większość z win). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Listopad 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2005 LOL a to dobre... A jestes moze w jakiejs sieci??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Listopad 2, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2005 (większość z win). Tja a weź jeszcze pod uwage, że akurat na win nie siedze ;P PS. Siedze na lanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Listopad 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2005 (większość z win). Tja a weź jeszcze pod uwage, że akurat na win nie siedze ;P PS. Siedze na lanie Nie posądzałbym Cię o to skoro kiedyś pisałeś że używasz Debiana. Napisałem to z uwagi na bardzo częste zawirusowanie kompów z win co uniemożliwiało by im korzystanie z google a tak nie jest. Może to jakiś nowy robak lub błąd google... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Listopad 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2005 Tja a weź jeszcze pod uwage, że akurat na win nie siedze ;P Ja kiedy siedze na Linuksie to nie mam takiego wyrazu w slowniku jak anytwirus... A jesli chodzi o tego Lan'a to moze ktos z Twojej sieci mial takie male problemy z tym i zablokowali calego Lan'a chwilo po adresie ip.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Listopad 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 3, 2005 lszk: spokojnie. Właśnie trwa Jabber3, kolejny update baz DC google, więc przez kilka dni różne cuda mogą się dziać (jeśli będzie się powtarzać spróbuj z innego DC). To i tak nic, ja przez Jabbera3 oraz 2 sprzed dwóch tygodni w ogóle nie sypiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stef Napisano Listopad 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 3, 2005 O google się rozchodzi. Akurat mam potrzeba wyszukania info, a tu mi wyskakuje Nie używasz czasem proxy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi