erikses Napisano Listopad 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2005 witam mam takie lame question , miałem fedorkę i xp ,wpierw instalowałem xp potem fedorkę niestety został przeinstalowany xp i grub znikł , próbowałem męczyć się z przywróceniem ale moja wiedza niestety mi nie pozwoliła może ktoś pomoże aby grób wrócił jako program startowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Listopad 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2005 Wkladasz cd1 Fedory i wpisujesx w konsoli linux rescue. Zatwierdzasz pytania i po wejściu do konsoli klepiesz : chroot /mnt/sysimage grub-install /dev/hda exit exit A tu ciekawostka: LINK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vip13 Napisano Listopad 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2005 @erikses na przyszlosc uzywaj opcji SZUKAJ bo juz jest tak wyraznie zaznaczona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi