kaszak Napisano Listopad 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2005 Właśnie zainstalowałem Fedorę Core 4 na dopiero co sformatowanym Mandrake`u. Wszystko ładnie pięknie, oprogramowanie rewelacyjne, narzędzia programistyczne. Jednak gdy spróbowałem wyciągnąć płytę, nic się nie stało . Szukając przyczyny problemu dowiedziałem się, że system nie pozwala na wyjęcie płyty, bo jest ona zamontowana. Czy da się żonglować płytami w Fedorce tak jak w Mandrake`u, gdzie płyt nie trzeba było samemu ich montować i odmontowywać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vip13 Napisano Listopad 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2005 byl juz kiedys taki temat. sam go zakladalem. polecam opcje SZUKAJ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Listopad 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2005 Supermount bodajze sam sobie musze to zrobic. IMHO to powinno byc na stale w kazdej dystrybucji.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarCiNWz Napisano Listopad 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2005 byl juz kiedys taki temat. sam go zakladalem. polecam opcje SZUKAJ. A dokładniej tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Listopad 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2005 to powinno byc na stale w kazdej dystrybucji.... Zdecydownie nie powinno być w żadnej. Wyjaśnienie pod opcją "Szukaj" (BTW to powinno nazywać się "Znajdź" ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi