orzeszko Napisano Listopad 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2005 Przy odtwarzaniu filmów w Mplayerze starsznie cichy jest dźwięk. W systemi mikser mam na maxa i dźwięki systemowe są głośne.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Satori Napisano Listopad 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 5, 2005 kombinacja klawiszy SHIT+8 //// w opisie progu jest * = GLOSNIEJ moze pomoze S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzeszko Napisano Listopad 5, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 5, 2005 Wcześniej przeczytałem (po moim poście) kilka innych postów z innymi problemami w Mplayerze. Usunąłem folder ~./mplayer i... Mam głośno! Ale wypróbuję i to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Listopad 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 5, 2005 Wcześniej przeczytałem (po moim poście) kilka innych postów Takie rzeczy powinno się raczej robić przed napisaniem posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzeszko Napisano Listopad 5, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 5, 2005 czasami nie wychodzi... Grunt, że działa. W FAQ powinno być "Masz problemy z Mplayerem? - Usuń katalog .mplayer"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi