Satori Napisano Listopad 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 5, 2005 w totemie wywala mi sie alsa probowalem juz oss ale nic to nie daje czy ma ktos pomysl jak otworzyc .mov'y w mplayer'ze luz uruchomic totema z totema dostaje komunikat ALSA DEVICE FAILED i totem sie zamyka S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Listopad 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 5, 2005 Oboże TOTEM to przeżytek zainstaluj se Kaffeine o NIEBO lepsza jeżeli nie umiesz to wpisz w konsoli jako root yum install Kaffeine ja mam sam kaffeine i polecam ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek Napisano Listopad 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 5, 2005 Totem ale totem-xine yum remove totem yum install totem-xine codeki również korzystają z nich: mplayer , xine , kaffeine yum --enablerepo=atrpms install w32codec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Satori Napisano Listopad 6, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 6, 2005 pomoglo dzieki bardzo S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi