Skocz do zawartości

Aaaa Pora Panikowac;)

przybysh

Rekomendowane odpowiedzi

Takie tematy zakłada się w Hyde Parku!

Widać, że Microsoft sponsoruje Chipa w coraz większym stopiu. Chip schodzi na psy i kompromituje się pisząc takie rzeczy. Rozumiem, że ktoś robi rewelację z nowego rodzaju wirusa, który jest naprawdę niebezpieczny, szybko się rozprzestrzenia. A w naszej sytuacji cudowny Chip pisze o powstaniu wirusa, na który aktualizacje bezpieczeństwa zostały (na przykładzie Fedory) udostępnione kilka miesięcy przed pojawieniem się tegoż wirusa.

No, chyba, że samo powstanie wirusa, który nie atakuje Windows jest taką rewelacją tongue.gif

Widać, że Microsoft sponsoruje Chipa w coraz większym stopiu. Chip schodzi na psy i kompromituje się pisząc takie rzeczy. [ciach]

Ze smutkiem i wstydliwą satysfakcją czytam takie posty.. coz, wspominalem juz o tym jakis czas temu link. widze ze tendencja utrzymuje sie :] Niestety sad.gif

Widać, że Microsoft sponsoruje Chipa w coraz większym stopiu. Chip schodzi na psy i kompromituje się pisząc takie rzeczy. [ciach]

Ze smutkiem i wstydliwą satysfakcją czytam takie posty.. coz, wspominalem juz o tym jakis czas temu link. widze ze tendencja utrzymuje sie :] Niestety sad.gif

Mi także jest przykro. Tak jak Ty regularnie nabywałem Chipa i właściwie w czasach, kiedy dostęp do internetu nie był taki popularny jak dziś ograniczałem się do poszerzania wiedzy w szczególności z dziedziny sprzętu poprzez przeczytanie gazety.

Brakuje mi trochę tego, codziennie w sieci znajduję tyle ciekawych artykułów, że nie jestem w stanie ich przeczytać ):

he he
Znany pod nazwą Lupper robak wykorzystuje znaną już lukę w podsystemie XML-RPC w PHP.

przybysh jesteś programistą/adminem serwera www question.gif Ja siedzię w php od jakiegoś czasu i bardziej się obawiam swego przemęczenia niż takiej dziury

Nie nie nie:)

Jestem studencina ktory uzywa (_linuxa_ → Linuksa) ORT:)

A temat zamiescilem majac w pamieci inne teksty na temat wirusow;) po prostu ten artykul mnie bardzo rozbawil;)