Fatal@Error Napisano Listopad 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2005 Czy mógł by ktoś wkleić całą zawaartość gpg livny bo nie działa link do ich klucza mam FC4 na vmware pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Listopad 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2005 serwer główny serwer repozytorium livna przez pewien czas leżał; a odpowiedź na twoje pytanie wiąże się z tym jaką wersję Fedory masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fatal@Error Napisano Listopad 9, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2005 FC4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Listopad 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2005 Nie lubię tak odpowiadać, w kilka minut powinieneś był znaleźć sam: rpm --import http://livna.cat.pdx.edu/RPM-LIVNA-GPG-KEY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fatal@Error Napisano Listopad 9, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2005 Dzieki ziomus. ale ty jakis sfixowany jestes po to jest forum zeby sie do jasnej ciasnej wpomoc, nie lubie tak odpowiadac co to ma byc za gatka ? A hook ze mi sie nie chce szukac zglosilem sprawe na forum a forum od tego jest, mogl mi ktos zawartosc wkleic i tez by bylo git dales link ave ale ziom nie swiruj Cozlego tonie ja pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Listopad 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2005 Nie chciałem Cię urazić. Przeczytaj mój podpis, godnie go reprezentuję (szczególnie w ciągu dwóch ostatnich dni). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi