mobo Napisano Listopad 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 10, 2005 Do fstab dodałem linijke /dev/hda6 /mnt/dysk_f ntfs umask=000 0 0 I przy montowaniu wywala [mntent]: warning: no final newline at the end of /etc/fstab ale się podmontowuje, i teraz pytanie co to za błąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Listopad 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 10, 2005 Use google if there is no brain Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Listopad 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 10, 2005 Do tego nie trzeba nawet google wystarczy troszeczke angielskiego. Wcisnij enter po ostatniej linii... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mobo Napisano Listopad 10, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 10, 2005 (edytowane) Wielkie dzięki ICI ###cenzura Obrażanie innego użytkownika forum Edytowane Listopad 10, 2005 przez _PaT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Listopad 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 10, 2005 Szanowny użytkowniku mobo. Obliguję Cię do przeczytania regulaminu. Nie wiem skąd przyszedłeś, ale wiedz, że to jest kulturalne forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mobo Napisano Listopad 10, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 10, 2005 Szanowny użytkowniku _PaT nie napisalem nic niekulturalnego. ICI a problem nadal występuje mimo że zapodałem enterka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi