derbich Napisano Listopad 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 17, 2005 Z góry przepraszam jeśli pisze nie w tym miejscu gdzie trzeba, ale do rzeczy - otóż chciałbym zmienić graficzny motyw ładowania się systemu i pytanie mam takie - czy można tego dokonać i jeśli znajdzie się ktoś życzliwy to proszę podpowiedzieć jak tego "bezboleśnie" dokonać; Z góry dziękuję za pomoc; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackmetaler Napisano Listopad 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 17, 2005 Jak zainstalowales sobie Gnome to masz tam takie polecenie w pasku narzedzi. Dobrze poszukaj - jest latwe do znalezienia. I oczywiscie zmiana na inny ekran jest bezbolesna - nie odbywa sie przez terminal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Satori Napisano Listopad 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 17, 2005 sprawa w kde wyglada tak samo hehe jesli potrzebujesz wiecej pomocy to pytaj S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
derbich Napisano Listopad 17, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 17, 2005 hmm, jak by to powiedzieć nie miałem na myśli zmiany wyglądu GDM bądź KDM lecz wygląd ładującego się systemu; Co do konsoli to nie mam obaw, wręcz przeciwnie, jest znacznie wygodniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stef Napisano Listopad 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2005 su - rpm -e rhgb i po sprawie.. (jak rozwiązanie nie odpowiada, to proszę poszukać innego, było o tym z tysiąc razy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Listopad 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2005 su - rpm -e rhgb i po sprawie.. (jak rozwiązanie nie odpowiada, to proszę poszukać innego, było o tym z tysiąc razy). Np. bootsplash (jakoś lubię ten program ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi