grs_84pl Napisano Listopad 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 25, 2005 Na wstepie musze powiedzieć, że linuź jest wielki !! Zmienilem płyte główną na podaną w tytule i Fedorka zmiejsca sie uruchamia winda non-stop sie rebootuje Ale mniejsza z tym Problem dotyczy dzwięku. Xmms chodzi, właściwie wszytko chodzi.... ale jedynie jak pracuje samo. Tzn jakby nie działał mixer. Kiedy słucham muzyki nie słysze nic innego. Żadnych błedów itd... urządzenie sie zatyka. Problem nie jest w xmms bo przy otwarzaniu powiadomien systemowych lub dowoolnych innych dzwięków nie moge otworzyć innych. Jak mówie na wstępie: zmieniłem płyte główną. Nie wiem w ogóle jak ugryść ten problem. Kmix zwiedziłem, powłaczałem i powyłączałem wszytko co sie dało. żadnej reakcji. Jakby ktoś pomógł to sie nie obraże Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miszcz Napisano Listopad 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 25, 2005 Nie wiem czy to coś pomoże, ale wyłącz kartę dźwiękową zintegrowaną z płytą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grs_84pl Napisano Listopad 27, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 27, 2005 Jeżeli wyłacze karte zintegrowaną z płytą to (_wogole_ → w ogóle) ORT nie będe miał dźwięku Tą plyte zakupiłem dla tej karty w szczególności Ahh to APU Może są akieś szczególne sterowniki do tej płyty??? coś jak "kernel-module-nvidia" ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi