ars Napisano Grudzień 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 3, 2005 witam czy istnieje cos takiego jak luginy/filtry do k3b (np.: takie jak do nero) ktore odpowiadaja za normalizacje dzwieku (jezeli plyty nagrywamy w formacie audio?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Grudzień 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 4, 2005 np. normalize Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ars Napisano Grudzień 20, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 20, 2005 a skad mam wziasc tą wtyczke? bo programie jej nie widze ani nie znalazlem jej an stronie k3b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Grudzień 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 20, 2005 normalize nie jest pluginem tylko narzedziem z ktorego potrafi skorzystac k3b, tutaj znajduja sie programiki z ktorych potrafi korzystac k3b: http://k3b.plainblack.com/requirements Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ars Napisano Grudzień 23, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 23, 2005 no dobra wszystko zrobilem tak jak trzeba.... tylko jak ja mam sie teraz z tym obchodzic zeby uzyskac efekt normalize? bo nie wiem jak mam go znalezc/uruchomic w k3b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek Napisano Grudzień 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 23, 2005 Przed nagraniem w projekcie audio , opcje zaawansowane tylko wyłącz Nagrywanie w locie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi