doominic Napisano Grudzień 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 4, 2005 Co zostanie zainstalowane możemy wybierać na początku gdy wybieramy opcje serwer, desktop itp. Każdemu normalnemu człowiekowi to wystarcza, tyle że ja jestem nie normalny i przez długi czas uzywałem RadHat 7.0 później troche Auroxa i Madrive 2006. Chodzi mi o to aby tak zmodyfikować instaltor Fedory by nie były instalowane jakieś dziwne pakiety np. OpenOffice Base (nie wiem czemu jak odznacze to przy instalacji to i tak sie zainstaluje a może to tylko u mnie ??) Rozumie że po instalacji moge wyzucić to co mi jest nie potrzebne ale tak sie składa że mój dysk twardy jest dość stary i nie jest z gumy. Więc jak zmodyfikować fedore (oczywiście pliki w obrazie płyty) aby instalował się mój własny zestaw programów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ars Napisano Grudzień 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 4, 2005 nie wiem czy dobrze ci podpowiem ale jak cos zle to niech mnie poprawia... jakby ci sie udalo skrecic drugi dysk to tam powrzucac pakiety ktore chcesz plytka bootujaca i jedziesz z dysku instalke ale wpierw trzeba miec dysk... moze ktos ci uzyczy w kazdym badz razie ja kiedys tak stawialem suselka 9.1pro powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Grudzień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2005 Oprocz wyboru 'typu' instalacji (serwer, desktop...) masz jeszcze mozliwosc wyboru pojedynczych pakietow - 'modyfikuj wybor' czy jakos tak (sorry, nie mam teraz jak sprawdzic...). Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Grudzień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2005 doominic zaznacz typ instalacji indywidualna i zaznaczaj pakiety które potrzebujesz OFC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi